10 filme motivaționale de excepție


1.August Rush

Un film care impresionează aproape până la lacrimi. Ne învață despre cum un copil care nu renunță la credințele lui, la valorile lui în ciuda provocărilor enorme pe care le are ajunge să-și îndeplinească visele. Filmul ne arată că puterea unui singur gând este enormă și sfidează chiar și limitele imposibilului.

2.Pay it forward

Dar din dar se face Rai. Un băiat de numai 11 ani ne dă o anumită lecție a generozității. Cum ar fi dacă s-ar multiplica un dar, dacă fiecare dintre noi, pentru fiecare faptă bună primită am face încă trei fapte bune? Cum ar arăta lumea asta.

3.Unbroken 

Un film dur, care ne arată pe de o parte unde se poate ajunge cruzimea lumii ăsteia, pe de altă parte cât de puternici putem fi pentru a supraviețui. Cu adevărat nu ne cunoaștem puterea interioară.

4.Alpha

Omul nu poate învăța, nu se poate autodepăși, decât dacă iese din zona lui de confort. Filmul este despre călătoria eroului care se descoperă și își descoperă propriul potențial.

5.The bucket list

Deși pornind de la o idee tristă, filmul ne inspiră să ne bucurăm de puterea prezentului și să ne trăim viața pe care ne-o dorim. De multe ori spunem “O să fac….. când o să………” și poate nu ajungem niciodată să facem.

6.Terminalul

Un om prins într-o situație fără ieșire nu renunță la speranța lui adaptându-se situației la care este expus. Este un film despre cum speranța te poate ajuta să rămâi pozitiv chiar și atunci când nu mai ai de ce să speri.

7. Șapte ani în Tibet

Cum este când dușmanul nu este ceea ce pare a fi? Ce poți învăța de la dușmanul tău și cum dușmanul îți poate deveni prieten? Un film despre deschidere și acceptare.

8. Cei doi papi

O lecție despre acceptare și renunțare.

9. Discursul regelui

O lecție despre acceptare a propriilor limite. Numai atunci când accepți cine ești te poți autodepăși, poți deveni mai bun.

10. Good will hunting

Unii oameni refuză să creadă în ei, să-și vadă adevăratul potențial până ce nu vine cineva și le arată asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s